Earn 79 points upon purchasing this product.

Ohmibod Esca2 van Kiiroo – Gratis verzending

79,00

Ohmibod Esca2 van Kiiroo is een op afstand bestuurbaar speeltje voor uren lang speelplezier en geschikt als webcam toy. Via de app feel connect te bedienen.

Speel alleen met je OhMiBod Remote-app. Of download de FeelConnect-app en maak verbinding met het KIIROO-plezierapparaat van je speelpartner.

♥ Op afstand bestuurbaar

♥Kiiroo

♥Binnen 1 tot 3 werkdagen in huis

♥ Geschikt voor cammen op Xcams en Islive

Use upto 1000 points to purchase this product!
Artikelnummer: D-227173 Categorieën: , ,

Beschrijving

Ohmibod Esca2 van Kiiro

De Esca 2 vibrator (nieuwe versie) voor koppels van Ohmibod, heeft het beste van samen spelen en solo masturbatie gecombineerd in één erotisch speeltje met veel potentie. Het is een siliconen vibrerend speeltje, waterdicht en oplaadbaar via een USB-aansluiting. Esca 2 heeft een heel bijzonder ergonomisch ontwerp, zodat een van de uiteinden in de vagina kan worden gestoken en comfortabel onder ondergoed kan worden gedragen zonder dat het wordt opgemerkt.

Via de applicatie kan uw partner de verschillende bewegingen en intensiteitsniveaus waarmee het accessoire werkt, regelen zonder fysiek dicht bij u te hoeven zijn. Volledig onderdompelbaar en oplaadbaar.

Bevat opbergtas, oplaadkabel en handleiding.

De nieuwe versie bevat wijzigingen waaronder we het fysieke aspect kunnen vinden, dat niet langer het metalen ontwerp in het centrale deel van het speelgoed heeft, de batterij is versterkt en geverifieerd om een langere gebruiksduur mogelijk te maken, waardoor tot 3 uur kan worden bereikt continue trilling (volledig opladen in 1,5 uur) en het belangrijkste voor de ontwikkeling van technologie is dat het kan worden gesynchroniseerd met nieuwe pagina’s zoals Islive en Xcams.

Esca 2 kan worden bediend via de Feel connect-applicatie, gratis te downloaden op systemen zoals Android en Iphone, het is belangrijk dat de Bluetooth-versie 4.1 is en zorg ervoor dat het volume van de telefoon gelijk is aan of groter is dan 50% sinds de volume regelt de intensiteit van de trilling.

Speel alleen met je OhMiBod Remote-app. Of download de FeelConnect-app en maak verbinding met het KIIROO-plezierapparaat van je geliefde. Laat je partner je overal goede vibes sturen, via een app of via je KIIROO-apparaat.

Neem de leiding

Esca2 kan worden gebruikt met de OhMiBod-applicatie op afstand. Nodig uw partner uit om altijd en overal de controle te hebben.

interactieve controle

Download de FeelConnect-app en maak verbinding met het KIIROO-apparaat van je geliefde. Of gebruik de Esca als webcam toy.

Product specificaties:

Materialen: lichaamsveilige siliconen, ABS
Grootte: 185,4 mm lang, 33,1 mm in diameter
Gewicht: 1,9 ons. (56g)
Batterij: lithium-ion, 3,7 V met 220 mAh
Opladen: 1,5 uur
Gebruikstijd: tot 3 uur
Draadloze specificaties: Bluetooth-versie 4.1 BLE
Wat krijg je in de doos:

Esca2 door OhMiBod Ontwikkeld door Kiiroo
usb-oplaadkabel
authenticiteit kaart
handleiding voor snelle installatie
Satijnen privacytas
Gebruiksaanwijzing in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Chinees, Japans, Russisch

rode lange doorzichtige jurk

5 euro korting

ABONNEER EN KRIJG 5 KORTING JE VOLGENDE BESTELLING! - MIS HET NIET!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Verdien 25 punten voor een review van dit product
Wees de eerste om “Ohmibod Esca2 van Kiiroo – Gratis verzending” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *