Retour beleid Miss Colbi:
Als je een artikel hebt ontvangen, maar je bent toch niet helemaal tevreden, dan heb je het recht om deze binnen 14 dagen om te ruilen of te retourneren.
Bij Miss Colbi betaal je geen verzendkosten om deze reden zijn de kosten van terugsturen voor jezelf.
Hier zijn echter wel een aantal uitzonderingen op (conform artikel 10, lid 8.). Dit gaat om producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.
De volgende artikelen mogen alleen retour indien de verpakking geseald is.

Let op: Conform artikel 10 lid 8 van de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel zijn er een aantal uitzonderingen op het herroepingsrecht.

De volgende artikelen kunnen alleen retour gezonden worden indien de verpakking nog gesealed en/of ongeopend en in de originele verpakking (binnendoos en buitendoos) is:

  • Kousen / panties
  • Bodystockings / netstof artikelen
  • Slips, strings, en alle andere kleding waarbij een slip of string inclusief is.

Bovengenoemde artikelen zijn te allen tijde uitgesloten van het retourrecht en worden om deze reden doorgaans zonder zegel verzonden.

Zie ook uitleg van hygiëne producten: consuwijzer

Bovengenoemde artikelen kunnen alleen retour gestuurd worden wanneer deze defect blijken te zijn. Defecten dienen binnen 14 dagen na ontvangst gemeld te worden bij misscolbi.com door even te bellen of te e-mailen met onze klantenservice. Stuur een email naar retouren@misscolbi.com om jouw terugzending aan te melden. In alle garantie gevallen zullen wij het desbetreffende product vervangen door een nieuw exemplaar.

Let op:

Voldoet je retourzending vanwege hygiënische redenen niet aan ons retourbeleid, dan zijn wij genoodzaakt het pakketje terug te sturen naar je adres. De kosten om het pakket naar je terug te sturen worden in rekening gebracht.

Retourprocedure

Wanneer je een artikel wilt retourneren kun je het artikel aanmelden op retouren@misscolbi.com
Stuur de retourzending  binnen 14 dagen retour naar:

Miss Colbi

Burgemeester Nieborgstraat 28

2957 KJ Nieuw Lekkerland