Hey! Leuk dat je even komt kijken wie er nu eigenlijk achter Miss Colbi zit.

ik 2

Wie ben ik?

Zolang ik me kan herinneren schuilt er een ondernemer in mij. Ik zit boordevol ideeen en voordat ik Miss Colbi startte heb ik wel eens het een en andere geprobeerd maar er was nooit iets wat mijn interesse vast kon houden. Met mijn kennis ben ik andere ondernemers gaan helpen. Websites bouwen. Logo design en Social mediabeheer werd ik vaak voor ingehuurd.

Verschillende banen hebben mijn pad gekruisd maar er is 1 baan in bijzonder die als een rode draad door mijn leven loopt. Cammodel. Ik doe dit nu al zo’n 13 jaar en ik beken: Ik vind dat nog steeds superleuk om te doen. Het gaf en geeft me de financiele vrijheid om te doen wat ik wil en vooral onafhankelijk te zijn van andere mensen als het op geld aankomt.

Waarom een Lingerie shop?

Vooral door mijn werk als cammodel ben ik er pijnlijk achter gekomen dat er geen sexy outfitjes te krijgen zijn in mijn maat. Tja ze zijn er wel, maar waar de foto een prachtig zwart jurkje showt bij een maat 36 model schijnt het jurkje dat ik binnenkrijg zo erg door dat je er dwars doorheen kijkt.

Dat zelfde jurkje is er namelijk niet mijn maat. Het wordt one size genoemd maar dat is het dus niet.

Een plus size kledingstuk is niet alleen maar wat groter. Het behoort ook rekening te houden met de lichaamsvormen en zo doende ben ik mijn zoektocht naar de beste plus size lingerie leveranciers begonnen.

Waarom Miss Colbi Lingerie?

Niet allleen hebben mijn crew en ik verstand van zaken door jarenlange ervaring. We passen het ook zelf. Dit is de reden waarom wij vol vertrouwen kunnen aangeven dat een XL van een bepaald merk bijvoorbeeld maat 40 is terwijl het van een ander merk maat 44 is. Wij zetten waar mogelijk deze maten ook achter de maatsaanduiding van het merk. Is er geen ruimte dan staat er in ieder geval bij ieder product een maattabel. Zodat je in 1 oogopslag helder hebt welke maat het is in plaats van te raden wat er bedoeld wordt met L/XL.

Naast de gratis verzending en snelle levering heeft Miss Colbi het grootste assortiment in grote maten tot en maat 60. Er komen dagelijks nieuwe producten bij.

Wij gaan verder dan een gewone webshop, we adviseren en willen je helpen bij je zoektocht naar de perfecte outfit. We zijn dan ook bereikbaar op alle social media kanalen maar ook per email en gewoon per telefoon.

Wat is het einddoel van Miss Colbi?

In onze ideale wereld accepteert iedereen het eigen lichaam en die van anderen. Dat vetfobie niet meer bestaat. Dat je gewaardeerd wordt om wie je bent en niet om hoe je eruit ziet. Dat sexy lingerie volledig past in een inclusieve wereld zonder labels. Dat elk mens de lingerie kan dragen waar zij zich lekker in voelen zonder dat wie dan ook daar een mening over heeft.

Daarnaast willen wij in de nabije toekomst ook uitbreiden naar speeltjes. Ook self pleasure en sexual wellness heeft lang genoeg in het taboe hoekje gestaan. In deze shop zal de crew ook uitgebreid zelf testen en zijn we niet van plan zoals anderen 100.000 producten aan te bieden waardoor de keuze nog lastiger wordt. Aanraden uit ervaring is ons motto.

Wil je contact?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe verfrissende merken of modellen! Denk jij iets toe te voegen aan ons assortiment neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking.